Csapat
Rita
Történetünk

Háromgyermekes anyukaként nagyon hamar szembesültem azzal, hogy mit is jelent a megfázás, a köhögés, az orrcsorgás, az állandó betegeskedés. Mire az egyik meggyógyult, kezdtük előlről a másik gyerkőccel. Kezdő szülőként mindenkitől, azt hallottam, hogy ez így normális, majd ha elkezdik az iskolát kinövik. Valódi megoldást, akkor kezdtünk el keresni, amikor a középső lányunk elkezdett köhögni, fulladni és nehézlégzése is volt. A megoldást a száraz sóbánya klímaterápia jelentette, mely Miskolcon volt elérhető, így minden nap vittük kezelésre, amely időben és utazásban is nagyon fárasztó és megterhelő volt. Ezért döntöttünk úgy, hogy szeretnénk ha Debrecenben is lenne száraz sóbánya klímaterápia.

2009 őszén kezdtük el Indiso Sóklinika néven működésünket Debrecenben, a Klinikákon. Több mint hét évig voltunk itt, majd lehetőségünk adódott és kiköltöztünk a Nagyerdei körút 78. szám alá, ahol jelenleg is dolgozunk. Újabb fordulat következett cégünk életében, névváltozásunk lett, immár Nagyerdei Sóklinika néven folytatjuk tovább munkánkat.

Mindig szerettünk volna minél komplexebb szolgáltatást nyújtani a hozzánk érkező pácienseinknek. Ennek eredményeként bővítettük szolgáltatásainkat gyermek-tüdőgyógyász magánrendeléssel, és fájdalommentes arcüreg-mosással.

Egészségügyi szolgáltatóként, folyamatosan arra törekszünk, hogy megismertessük pácienseinkkel a légúti betegségek legtermészetesebb kezelési módszereit.

Köszönöm, ha elolvastad,

Aláírás

Csapat
A kérdéseiket a 06 30 451 3030-as telefon számon tudják feltenni,
illetve ha bizonytalanok, akkor konzultáljanak gyerekorvosukkal, tüdőgyógyászukkal.